Sleutelen aan
de toekomst.

Ben je geïnteresseerd in de Techniek en wil je zeker weten of dit ook echt iets voor je is, dan is Van Merksteijn voor jou hét bedrijf om dit te ontdekken. Bij Van Merksteijn kom je namelijk in aanraking met alles wat met Techniek te maken heeft en dat in de breedste zin van het woord.

Of het nu gaat om elektrotechniek, mechanisch, pneumatiek, hydrauliek of PLC techniek, alle facetten van deze vakgebieden komen bij ons uitgebreid aan bod. Daarbij wordt jou een grote mate van vrijheid geboden waarbij jij de kans krijgt om je te verdiepen en specialiseren in dat gedeelte van de Techniek waar jouw interesses en capaciteiten liggen.

Vanaf september 2020 hebben we op onze locatie in Almelo weer twee stageplekken beschikbaar. Hiervoor zoeken we getalenteerde en gemotiveerde technische specialisten die de ambitie hebben om zichzelf binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen. Wij zijn een SBB erkend Leerbedrijf met gedreven en vakkundige praktijkopleiders die allen zeer gemotiveerd zijn om jou enthousiast te maken voor de Techniek. Een stageplek kan zowel in de BOL als BBL variant.

 

Geslaagde stage?

Is de stage succesvol? Dan bieden we de monteur graag een baan aan als lid van onze Technische Dienst waar we de monteur in vijf jaar zullen opleiden tot dé beste technisch specialist in zijn vakgebied.

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren