Bekijk overzicht

Monteur
technische dienst.

  • 5-ploegen systeem
  • Fulltime

Wij zijn Van Merksteijn International.

Wereldwijd een zeer grote speler op de markt van wapeningsproducten en hekwerken. Zo produceren we o.a. wapeningsnetten, afstandhouders, gebogen netten (korven) en kwalitatief hoogwaardige hekwerksystemen.

Functieomschrijving

Jij wordt het sleutelfiguur in onze productieomgeving. Bewapend met een passend antwoord op alle (technische) vragen fungeer jij als aanspreekpunt voor de operators. Daarnaast ben je niet bang voor een storing en weet je die in no-time proactief te verhelpen. Deze werkzaamheden zijn mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektrisch én besturingstechnisch (PC en/of PLC) van aard.

Je staat er niet alleen voor, want je wordt onderdeel van onze technische dienst. Jouw kennis is cruciaal en er is dan ook bewondering voor zelfstandige verantwoordelijkheid. Indien er meer kennis verwacht of gevraagd wordt, worden er technische (bij-)scholingen en/of cursussen aangeboden.

Onze verwachtingen

We verwachten van jou het volgende:

  • Een afgeronde technische MBO opleiding niveau 3 of 4 richting werktuigbouw, mechatronica en/of elektrotechniek.
  • Analytisch sterk en oplossings- en resultaatgericht.
  • Zelfredzaam maar ook in teamverband kunnen werken.
  • Openstaan om je te ontwikkelen in je vakgebied, (er is een) ruim opleidingsbudget.
  • Beheersing van de Nederlandse taal. Engels en Duits is een pré.
  • Nadat je minimaal 6 maanden in de dagdienst hebt meegedraaid, ben je bereid om de werkzaamheden verder voort te zetten in een 5-ploegen systeem.
  • Je bent (voornamelijk) elektrisch onderlegd.

Type persoon

Van Merksteijn International zoekt een échte techneut. Iemand die met beide benen op de grond staat (nuchter), analytisch sterk is en die houdt van teamwork. Je bent iemand die begrijpt dat operators de belangrijkste sleutel naar de oplossing van een (technisch) probleem zijn, dus goed kunnen luisteren zit in je aard.

Van Merksteijn International biedt

Van Merksteijn International is een groot familiebedrijf waarin de organisatie vlak is. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van van Merksteijn International zijn professioneel en betrokken. Samen met deze medewerkers proberen wij het bedrijf zo sterk mogelijk te maken en te houden.

Daarbij hoort een passende beloning en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform CAO kleinmetaal.

Kun je snel schakelen,
ben je stressbestendig
en accuraat?

Misschien word jij onze nieuwe collega.

Solliciteer direct